Julekonsert

Kveldens høydepunkt, og prikken over i-en, er selve julekonserten! Selv om du tilbyr dine ansatte eller medlemmer buy-out til mat og drikke, så vil de ikke gå glipp av denne musikalske høydaren.

Innhold i julekonserten

Konserten vil i alt vare i rundt 1 time, og inneholde en rekke sanger og korte innslag mellom enkelte av sangene, samt en introduksjon ved Tore Petterson og Frøydis Grorud. Konserten og innslagene er filmet i og rundt Elvebakken gård i Lier, hvor Svensefjøsets arrangementslokaler, restaurantkjøkken og mikrobrygger befinner seg.

Låtene fanger et bredt spekter av julesanger, fra roligere balader til up-tempo-låter, og er spilt med ulike sammensetninger av nedenstående medvirkende.

Medvirkende

Tore Petterson [fast dommer i TV2s Skal vi danse] er også musikalsk begavet, og sammen med gode venner inviterer han deg og de ansatte eller medlemmer i din bedrift eller organisasjon til en unik «kvelden før kvelden»-opplevelse fra Svensefjøset.

Sammen med noen av Norges fremste artister byr han på en uforglemmelig, digital julekonsert i din egen stue.

Tore Petterson

Tore Petterson er kjent fra radio [NRKs Sofa med Adam Schjølberg, og NRK P1s Fritimen] og tv [mangeårig dommer i TV2s Skal vi danse, TV2s Farmen kjendis, og deltaker i MGP2020, og mye mer]. Han reiser landet rundt som foredragsholder og snakker for ungdom, lærere, foreldre, næringsliv mm med sitt foredrag «Det er en gave å være annerledes». Han har også opptrådt en del sammen med Frøydis og Trond.

Emil Solli-Tangen

Emil Solli-Tangen, tidligere kanskje mest kjent som ‘broren til’, men nå uten tvil fullt og helt en sanger av format som på egen hånd kan fylle saler landet rundt. Som den eneste i sin søskenflokk har han en master i opera, noe som hele landet har kunnet oppleve gjennom høstens storsatsning hos NRK: Stjernekamp. Emil har erfaring fra tidligere julekonserter og operaoppsetninger, samtidig som at han, i likhet med Tore, dristet seg til deltakelse i årets MGP2020, denne gang sammen med bror Didrik.

Håvard Gryting

Håvard Gryting, den sympatiske sangeren fra Drammen er ikke bare kjent for Adam og Endre, de musikalske sønnene sine som har fenget hele landet som deltakere i henholdsvis Norske Talenter og The Voice. Selv har denne svært musikalske familiefaren også strålet i The Voice, koret i mange Eurovision Song Contest-finaler, deltatt i flere musikaler, og sunget sammen med sine søsken Dag-Arnold og Ingvild i Mamas Garden. Med sin soulfylte stemme overbeviser han som solist på og utenfor scenen.

Frøydis Grorud

Frøydis Grorud er en ypperlig saksofonist, fløytist, arrangør og igangsetter, og fanger alles hjerter med sine fenomenale saksofonmelodier. Hun har vært med i NRKs Beat-for-Beat helt fra 1999 til 2019, og spilt med så å si alle i musikkbransjen. Hun er særdeles aktiv og har bare i 2020 utgitt hele to album: et godt mottatt soloalbum ved navn End of a Beautiful Story, ironisk nok sluppet på samme dag som de første koronatiltakene ble varslet i mars, og Duften av kjærlighet, et album med sterke ballader, spilt inn sammen med Trude Kristin, og litt hjelp av Trond.

Trond Lien

Trond Lien kjenner alle nok som NRKs Beat-for Beats kapellmester i 20 år, om ikke de har en hukommelse som går enda litt lengre tilbake i tid, da han på 1990-tallet var instrumental frontman i Oslo Gospel Choir. Med sitt smittsomme smil håndterer han piano og Hammond-orgelet uten stans, og har spilt med de største i landet, samt internasjonale stjerner som Carola og Chic! Trond er en fenomenal pianist, som fungerer som et helt orkester alene. Han har sammen med Frøydis spilt julekonsertserier gjennom hele landet helt siden 2015.

Trude Kristin Klæboe

Trude Kristin Klæboe er en sanger og pianist som kanskje ikke alle kjenner til, men hun har jobbet jevnt og trutt som utøver i snart 20 år. Hun har bakgrunn fra kor som Oslo Gospel Choir og Mosaic, og sine samarbeid med Trygve Skaug og Per Oddvar Hildre, dirigent i Skruk. Trude Kristin har en unik og varm formidlingsevne og har blitt omtalt som det norske svaret på Eva Cassidy. I 2017 slapp hun sitt første soloalbum Vinterlys og sammen med Frøydis har hun platen Duften av liv [2015] og Duften av kjærlighet [2020]. Trude Kristin smeltet hele Norges hjerter da hun fremførte sangen Mitt hjerte er ditt under NRKs direktesendte program Sommertoget, og har sunget til stor begeistring i Dronning Sonjas 80-årsdag.